Siitä on melkein kuukausi kun viimeksi olen kirjoitellut. On tässä ollut viime aikoina ollut koulun kanssa paljon kiireitä ja sairastellutkin mahatautia. Ei mikään mukava tauti sekään. Tässä yritän vääntää edelleen äidinkielen tutkielmaa, mutta mitään ei tunnu tapahtuvan. Ei ihmekään, mielenkiintoa kouluhommiin tuntuu olevan olemattoman vähän. Paljon mielenkiintoisempaa on tavata kavereita, olla ulkona jne.

 Ah, kevät on vihdoinkin täällä. Pelkään vain, että tulee takatalvi tämän aikaisen kevään takia. Terassikausi on meillä jo avattu, ensimmäiset makkarat on jo paistettu grillissä ja terassi on avautunut lumen alta ja sinne pääsee jo istuskelemaan. Eilenkin ulkona oli päälle kymmenen astetta lämmintä ja pärjäsin ihan hyvin pelkällä farkkutakilla. On siis aika alkaa laittamaan kaikki talvivaatteet säilöön ja kesävaatteet takaisin kaappiin. Pitäisi varmaan samalla vähän tyhjennellä niitä vaatevarastoja, katsoa mitkä mahtuu vielä päälle ja kesällä varata pariksi viikoksi pöytä kirpparilta ja laittaa vanhoja tavaroita ja vaatteita myyntiin. Siitä saa ihan kivasti rahaa kesätöiden yhteydessä. On se niin erilaista lähteä reissuun ja ostella vaatteita ja muita tavaroita ihan itse ansaitulla rahalla kuin porukoilta/sukulaisten saaduilla rahoille. Tuntuu kuin olisin ihan itse ansainnnut ne rahat ja tavarat kun olen tehnyt töitäkin niiden eteen.

Nyt kyllä täytyy taas palata kouluhommien pariin. Tehdä sitä hemmetin tutkielmaa, lukea kokeisiin ja tehdä, vaikkapa vaihteen vuoksi, läksytkin.

Näkemisiin!